Sestrinski kutak - Novosti/obavijesti
OTVARANJE TWINNING PROJEKTA
12. travnja 2017. godine

Agneza Aleksijević, mag.med.techn., i Ankica Vlačić, back.med,techn., nazočile svečanosti otvaranja Twinning projekta: „Edukacija mentora za medicinske sestre i primalje u zdravstvenom sustavu u Hrvatskoj i provedba obrazovnog curriculuma usklađenog s Direktivom 2005/36/EC” koji se održaou utorak, 11. travnja 2017. godine s početkom u 13:00 sati u Kući Europe, Augusta Cesareca 4, Zagreb.

Ministarstvo zdravstva provodi Twinning projekt zajedno sa Sjevernom Irskim partnerom NICO (Northern Ireland Co-Operation Overseas). Opći cilj projekta je poboljšanje zdravstvenog sustava i zdravstvenih usluga u Republici Hrvatskoj, dok je svrha projekta poboljšanje kvalitete obrazovanja medicinskih sestara i primalja trenirajući njihove mentore i poboljšanje mentorskog sustava.

Ovaj Twinning projekt zamišljen je kao potpora obrazovnom sustavu koji će potom biti osnova za poboljšanje sposobnosti, znanja i vještina medicinskih sestara i primalja u skladu sa zahtjevima EU regulative te nacionalnim strateškim prioritetima.

PočetnaPovijestOrganizacijaOdjeliAmbulanteFoto-albumInformacije
-=: HTML: Damir Matijašević :=-