Početna strana > Informacije
Osnovni podaci
Informacije bolesnicima


Kontakt
Nacionalna memorijalna bolnica Vukovar
Županijska 35
32000 Vukovar
Republika Hrvatska

Tel: +385 32 452-111
Fax: +385 32 452-002

E-mail: posta@ob-vukovar.hr
Web: www.ob-vukovar.hr
IBAN CODE
HR0923900011100321828
otvoren kod Hrvatske poštanske banke,
Podružnica Vukovar
SWIFT CODE HPBZHR2X
Osobni identifikacijski broj: 54896856295
Posjete
Posjete bolesnicima:
radnim danom 14.00-15.00 h
nedjeljom i blagdanom 10.00-12.00 h
Hitni prijem bolesnika
Prijem hitnih bolesnika se u urgentnim situacijama provodi bez dokumentacije, ali je dokumentaciju (zdravstvene iskaznice, osobnu iskaznicu, medicinsku dokumentaciju) potrebno čim prije dostaviti. Za maloljetne osobne i osobe pod skrbništvom potrebna je suglasnost roditelja ili skrbnika za intervencije, te je izuzetno važno da se što prije jave u bolnicu nakon hitnog prijema bolesnika.
Potrebni dokumenti
Za pregled u poliklinici i za prijem u bolnicu potrebno je priložiti: ispravnu uputnicu, iskaznicu obaveznog zdravstvenog osiguranja,osobnu iskaznicu, iskaznicu dopunskog zdravstvenog osiguranja (ukoliko ste ga ugovorili), te potvrdu o oslobođenju od participacije.
Ukoliko nemate iskaznicu dopunskog zdravstvenog osiguranja ili potvrdu o oslobođenju od participacije dužni ste prilikom otpusta platiti participaciju u visini od 20% pune cijene zdravstvene zaštite.
Preporuča se donijeti svu prethodnu medicinsku dokumentaciju o bolesti zbog koje dolazite na pregled (uključno rtg snimke, lab. nalaze i sl.), a ukoliko bolujete od drugih težih bolesti i dokumentaciju o tome, te otpusna pisma ranijih boravaka u bolnici. Preporučćamo donijeti popis lijekova koje uzimate, ili ponijeti kutije lijekova. Ukoliko dolazite na pretrage posavjetujte se s liječnikom o uzimanju lijekova na dan dolaska. Savjetujemo Vas da dođete u pratnji bližih srodnika koji mogu pomoći pri davanju informacija i istovremeno dobiti preliminarne informacije od vašeg liječnika u bolnici.
PočetnaPovijestOrganizacijaOdjeliAmbulanteFoto-albumInformacije
-=: HTML: Damir Matijašević :=-