Događanja

Konzum uručio vrijednu donaciju - 7.11.2018.

Predsjednik Uprave Konzuma d.o.o., Slavko Ledić uručio je danas, 7. studenog 2018. godine ravnateljici Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana mr. sc. Vesni Bosanac, dr. med. i rukovoditelju Poliklinike za otorinolaringologiju doc. dr. sc. Siniši Maslovari, dr. med. donaciju u obliku uređaja za videonistagmografiju vrijednog 230.945,00 kuna.

Uređaj za videonistagmografiju koristi se u dijagnostici i liječenju vrtoglavica, a zbog tih tegoba vukovarsku bolnicu posjeti više od 700 pacijenata godišnje, pri čemu više od 80 posto njih dolazi iz drugih županija, a ne samo Vukovarsko-srijemske.

Sredstva za donaciju ostvarena su iznimnim uspjehom Konzumovog projekta Zdravoljupci koji uskoro završava, a pokrenut je u cilju podizanja svijesti djece i mladih, ali i odraslih, o važnosti uravnotežene prehrane i redovite konzumacije voća i povrća.

Predstavnici bolnice, Konzuma i medija po završetku službenog dijela uručenja donacije posjetili su Odjel za pedijatriju u pratnji maskota Zdravoljubaca, gdje su predali poklone mališanima.PočetnaPovijestOrganizacijaOdjeliAmbulanteFoto-albumInformacije
-=: HTML: Damir Matijašević :=-